Vrijdag 3 februari — concert QAMM

QAMM

Op vrijdag 3 februari zal QAMM een concert in onze kerk geven. QAMM bestaat uit: Marèl Willems (blokfluit), Anne Marie Kamphuis (sopraan), Quintijn Hoogenboom (klavecimbel). De naam QAMM staat voor “Quest for Ancient Music Melodies” en is tevens een samenvoeging van de initialen van de musici.

Qamm zal ons meenemen op een reis door de 17e en 18e eeuw, van de Italiaanse vroegbarok tot de hoogbarok in Duitsland en Engeland. Van Monteverdi tot Bach en Handel. Wereldlijke cantates van Handel en Pepusch over de ongelukkige liefde. Geestelijke werken: een wiegelied van Merula, een cantate van Buxtehude en een aria van Bach. Afgewisseld met erken voor blokfluit en klavecimbel van Frescobaldi, Handel en Parcham.

Vrijdag 3 februari 2017 in de Lathumse kerk.
Aanvang 20.00 uur. Entree: € 8,– (koffie vooraf: gratis).

Toegangskaarten zijn te bestellen via e-mail (vvlk@chello.nl) of per telefoon 0313-631915. Tevens zijn kaarten, zolang de voorraad strekt, te koop voor aanvang van het concert.
Betaling van de bestelde kaarten is mogelijk door overschrijving van € 8,- per kaart op IBAN NL04ABNA0464264022 t.n.v. VVLK, Kerkstraat 2 te Lathum.
Uw betaling dient vóór 28 januari 2017 ontvangen te zijn. Bestelde kaarten kunnen worden afgehaald voor aanvang van het concert.