Vrijdag 25 november 2016 — Reinier van den Berg over de kracht en pracht van tornado’s en orkanen

reiniervdberg
Wat is volgens u het meest besproken onderwerp ter wereld? En wat is misschien wel het belangrijkste onderwerp ter wereld? Ongetwijfeld het weer. Maar wilt u er nu eindelijk eens meer van weten dan dat het morgen miezert, of dat voor het weekend een flauw zonnetje voorspeld wordt? Dan moet u op 25 november in de Lathumse kerk zijn.
In het kader van het cultuurprogramma van de Vrienden van de Lathumse Kerk is dan de van de televisie bekende weerman Reinier van den Berg te gast. Hij verzorgt een lezing over ‘de kracht en pracht van tornado’s en orkanen’. Zoals zo veel natuurverschijnselen zijn tornado’s angstaanja-gend en prachtig tegelijk. Ze zijn zo intrigerend dat orkaanjagers er hun leven voor wagen, Discovery Channel er een serie over uitzond en de Nederlandse filmmaker Jan de Bont er een film over maakte. Niemand kan zo boeiend over tornado’s en orkanen vertellen als Reinier van den Berg.
Naast weerman is Reinier van den Berg schrijver, presentator en een veelgevraagd spreker.

25 november 2016 in de Lathumse kerk.
Aanvang 20.00 uur. Entree: € 8, – ; koffie vooraf: gratis.
Toegangskaarten zijn te bestellen via e-mail (vvlk@chello.nl) of per telefoon 0313-631915. Tevens zijn kaarten, zolang de voorraad strekt, te koop voor aanvang van de lezing.
Betaling van de bestelde kaarten is mogelijk door overschrijving van € 8,- per kaart op IBANnummer NL04ABNA0464264022 t.n.v. VVLK, Kerkstraat 2 te Lathum.
Uw betaling dient vóór 19 november 2016 ont-vangen te zijn. Bestelde kaarten kunnen worden afgehaald voor aanvang van de lezing.