Romantisch concert met harp en strijkers 29 maart 2019 in de Lathumse kerk

Drie topmuzikanten van Het Gelders Orkest die samen een concert in de kerk van Lathum geven! Vrijdagavond 29 maart kunt u daar getuige van zijn, dan treden Anna Wiersum, Agaath Kooistra en Diana de Vries samen op. Het trio zal een klassieke, romantische muziekavond verzorgen op viool, cello en harp. Alle drie de musici hebben aan bekende conservatoria en gerenommeerde binnen- en buitenlandse instituten gestudeerd.
Anna Wiersum speelt eerste viool bij Het Gelders Orkest en treedt op met diverse kamermuziek combinaties.
Agaath Kooistra is celliste in Het Gelders Orkest. Haar cello is gebouwd door de Duitse meester vioolbouwster Beate Kienitz.
Harpiste Diana de Vries studeerde aan het Rotterdams Conservatorium en in Parijs. Ze blinkt uit in veelzijdigheid: ze is soloharpiste bij Het Gelders Orkest, treedt daarnaast in allerlei andere combinaties op, componeert en heeft verscheidene solo cd’s uitgebracht.
Deze drie rasmuzikanten zullen u met hun bijzondere combinatie van instrumenten een muziekavond op niveau voorschotelen.

Aanvang 20.00 uur. Entree: € 10, — ; de entree is inclusief koffie vooraf en een drankje tijdens de pauze.

Toegangskaarten zijn te bestellen via e-mail vvlk@chello.nl of per telefoon 0313-631915. Tevens zijn kaarten, zolang de voorraad strekt, te koop voor aanvang van het concert.

Betaling van de bestelde kaarten is mogelijk door overschrijving van € 10,- per kaart op IBANnummer NL04ABNA0464264022 t.n.v. VVLK, Kerkstraat 2 te Lathum. Uw betaling dient voor 23 maart 2019 ontvangen te zijn. Bestelde kaarten kunnen worden afgehaald voor aanvang van het concert.