Een muzikale wereldreis in de Lathumse kerk

Het kwartet Lemon Squeeze belooft de bezoekers van hun concerten mee te nemen op een ‘sentimental journey’ langs  verschillende landen, muziekstijlen en tradities. Een reis ook door de tijd, waarin muziek uit een recent en iets verder verleden weer in uw herinnering omhoog wordt gehaald. Wilt u dit muzikale avontuur meemaken? Dan bent u op 22 november in de Lathumse kerk op het goede adres.

Op hun muzikale trektocht doet ‘Lemon Squeeze’ bijna alle werelddelen aan. Allerlei muzikale stijlen en genres komen langs: jidische muziek en Ierse ballades uit Europa, Americana, bluegrass en cajun uit de USA, calypso uit het Caraibisch gebied, een tango uit Argentinië en folksongs uit Oost-Afrika, en Zuidoost-Azië. Lemon Squeeze speelt classics uit de jaren ’30 en ’40 tot traditionals uit de jaren ’60 en ’70 en recenter werk van singer-songwriters en eigen composities.

De muzikanten van Lemon Squeeze hebben uiteenlopende muzikale achtergronden en spelen meerdere instrumenten waardoor ze uitstekend  de sfeer van genre en tijdperk weten op te roepen. Het kwartet bestaat uit Henk Ankoné (zang, gitaar en ukelele), Theo Worm (klarinet, banjo en mandoline), Nico Hoogland (accordeon) en Gérard Baldeo (gitaar en basgitaar).

U bent van harte welkom op de Sentimental Journey van Lemon Squeeze, 22 november 2019 in de Lathumse kerk.

Aanvang 20.00 uur. Entree: € 10,– inclusief koffie vooraf en een pauzedrankje.

Toegangskaarten zijn te bestellen via e-mail (vvlk@chello.nl) of per telefoon 0313-631915. Tevens zijn kaarten, zolang de voorraad strekt, te koop voor aanvang van het concert.

Betaling van de bestelde kaarten is mogelijk door overschrijving van € 10,- per kaart op IBANnummer NL04 ABNA 0464 264 022 t.n.v. VVLK, Kerkstraat 2 te Lathum. Uw betaling dient vóór 16 november 2019 ontvangen te zijn. Bestelde kaarten kunnen worden afgehaald voor aanvang van het concert.