Eet- en kijkavond vrijdag 22 april

Heerlijke pastamaaltijd & film

Samen eten zonder zelf te hoeven koken, gezellig en makkelijk!

Kom ook en schuif aan op vrijdag 22 april a.s. voor een heerlijke pastamaaltijd. Daarna zal de meeslepende en karakteristieke film The Bridges of Madison County worden vertoond.

Iedereen is welkom!kok    BridgesMadisonC

[ezcol_2third]Van 18.30 – 19.30 uur eten we met elkaar in de Wheme naast de kerk in Lathum, waarna we om 19.30 uur film gaan kijken in de kerk die voor deze gelegenheid is omgetoverd tot bioscoop.
Wilt u alleen de film komen kijken? Kom dan om 19.30 uur naar de Lathumse kerk.
Voor de maaltijd + film wordt een kleine bijdrage van € 2,50 p.p. gevraagd, voor alleen de film is de bijdrage € 1,00 p.p.
Vanwege de ruimte in de Wheme zal er voor de maaltijd plaats zijn voor max. 25 personen. Voor de film in de kerk is plaats voor max. 75 personen.

Opgeven voor 20 april a.s. voor de maaltijd en/of de film kan via de mail: diaconielathumgiesbeek@gmail.com of telefonisch: 0313-632490 (tussen 18.00 en 20.00 uur).

Wilt u wel komen maar heeft u geen vervoer? Laat het ons even weten.
[/ezcol_2third]

[ezcol_1third_end]Kort na haar dood vinden de kinderen van Francesca Johnson haar dagboek. Hierin lezen ze dat hun moeder in de zomer van 1965 een kortstondige relatie had met een fotograaf, die een paar dagen in het dorp is geweest om de plaatselijke historische bruggen te fotograferen. Hoewel Francesca geheel niet de intentie had haar leven op z’n kop te zetten heeft de romance, die plaatsvond toen de rest van het gezin een paar dagen het dorp uit was, haar kijk op het leven compleet veranderd. In het dagboek uit ze de wens dat haar kinderen wel hun eigen geluk zullen nastreven.
Dit romantische drama werd genomineerd voor vier Oscars en Golden Globes.[/ezcol_1third_end]