Kerkdiensten

De reguliere zondagsdiensten vinden plaats in de protestantse kerk aan de Kerkstraat 8 in Lathum en beginnen om 10:00 uur. Gemiddeld één keer per maand gaat onze eigen predikant voor. Op de andere zondagen zijn er gastpredikanten.

Kerken in coronatijd

We mogen weer samen naar de kerk om met elkaar te vieren en elkaar te ontmoeten. U bent van harte welkom!

We gaan ervan uit dat u thuis blijft bij klachten en we geven elkaar nog steeds de ruimte! Tijdens de diensten zal in de maand juli nog steeds een zanggroep aanwezig zijn, maar ook de gemeente krijgt de mogelijkheid om een aantal liederen mee te zingen. Het zingen mag nog niet uit volle borst, maar het mag. Aan het eind van de maand bekijken we opnieuw hoe de ontwikkelingen zijn en kunnen we mogelijk weer alle liederen tijdens de vieringen zingen met elkaar. Ook zullen we dan besluiten of we weer gewoon twee collectes in de dienst kunnen gaan houden. Tot die tijd zal er nog steeds één schaalcollecte bij de uitgang zijn voor kerk en diaconie. En u blijft natuurlijk de mogelijkheid houden om uw gift digitaal over te maken.

U kunt de diensten altijd meevieren via de livestream op ons YouTubekanaal PKN Lathum-Giesbeek.


Bloemengroet

Elke dienst wordt opgefleurd door verse bloemen. Deze worden volgens het bloemendienstrooster door gemeenteleden verzorgd en na afloop van de dienst als groet van de gemeente naar een ziek of ouder lid gebracht. Of naar iemand die een opkikkertje kan gebruiken.

Koffie na de dienst

Bij goed weer, als we buiten kunnen zijn, is er ’s zondags na de dienst gelegenheid na en bij te praten onder het genot van een kop koffie of thee. Er is een koffiedienstrooster. De koffiezetters zorgen ook voor iets lekkers bij de koffie/thee.