Kerkdiensten

De reguliere zondagsdiensten vinden plaats in de protestantse kerk aan de Kerkstraat 8 in Lathum en beginnen om 10:00 uur. Gemiddeld één keer per maand gaat onze eigen predikant voor. Op de andere zondagen zijn er gastpredikanten.

Kerken in coronatijd

In verband met de actuele coronamaatregelen worden de kerkdiensten voorlopig alleen via livestream aangeboden. Tot nader bericht zullen de diensten zonder kerkgangers en slechts met de mensen die een actieve bijdrage in de dienst hebben, gehouden worden.

U kunt de diensten meevieren via ons YouTubekanaal PKN Lathum-Giesbeek.


Bloemengroet

Elke dienst wordt opgefleurd door verse bloemen. Deze worden volgens het bloemendienstrooster door gemeenteleden verzorgd en na afloop van de dienst als groet van de gemeente naar een ziek of ouder lid gebracht. Of naar iemand die een opkikkertje kan gebruiken.

Koffie na de dienst

Zodra er geen beperkende coronamaatregelen meer zijn en we weer fysiek kunnen samenkomen, is er ’s zondags na de dienst gelegenheid na en bij te praten onder het genot van een kop koffie of thee. Er is een koffiedienstrooster. De koffiezetters zorgen ook voor iets lekkers bij de koffie.